Touringcar huren Oldambt

 

Bezoek de gemeente Oldambt

Gemeente Oldambt is ruim tien jaar geleden ontstaan ut het samenvoegen van de voormalig gemeenten Scheemda, Reiderland en Winschoten. Met zo’n 38.000 inwoners is Oldambt de op vier na grootste gemeente na Groningen, Westerkwartier, Midden-Groningen en Hogeland. Naast het weidse landschap, heeft de gemeente de beschikking over een ziekenhuis (Ommelander Ziekenhuis Scheemda), vele fiets- en winkelvoorzieningen, het Oldambtmeer en Thermen Bad Nieuweschans. De gemeente ontwikkelt zich steeds meer als toeristische trekpleister en biedt voldoende gelegenheid voor een leuk dagje uit met je vrienden of collega’s. Voor evenementenvervoer of gewoon een vriendenuitje kun je perfect een touringcar huren richting deze mooie gemeente. Stap de bus in, laat je naar de verschillende plekken vervoeren en beleef een prachtige dag in Oldambt! Vraag gerust een offerte aan en bespreek de mogelijkheden. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Een dagje tot rust komen in Thermen Bad Nieuweschans

De Thermen Bad Nieuweschans is met ruim 200.000 bezoekers per jaar één van de populairste bestemmingen in de gemeente Oldambt. In dit mooie wellnesscentrum vind je alle gewenste faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een massagestudio, thermaalbad, een sauna, kapsalon en een huidverzorgingsstudio. Kortom: je vindt er alle zaken die bijdragen aan een gezond en ontspannen dagje uit. Zet je zorgen even opzij en laat je heerlijk verwennen of rust gewoon lekker uit in dit prachtige wellnesscentrum.  

Het zwembadwater is met 36 graden heerlijk warm en het saunaplein is zeer uitgebreid. In de saunalounge kun je genieten van een gratis kop koffie of thee. Maak jullie dag compleet en ga een touringcar huren. Op deze manier worden jullie voor de deur afgezet en stappen jullie aan het eind van de dag volledig voldaan weer in de bus die al voor jullie klaar staat!

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Met de kinderen naar Indoor Speelparadijs de Leeuwenborg

Heb je een kinderfeestje en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie, stap dan met zijn allen de bus in naar Speelparadijs de Leeuwenborg. Hier kunnen ze zich de hele dag vermaken en rondklauteren en -klimmen op de vele toestellen. Dit speelparadijs staat met haar torens, glijbanen, spellen en klimnetten garant voor een geweldige dag. De toestellen zijn voor alle kinderen makkelijk en veilig toegankelijk. En ook aan de volwassenen is gedacht: in de zithoek kun je genieten van een kop koffie met appeltaart, terwijl je een goed overzicht hebt op de speeltoestellen. Voor de allerkleinsten is er een aparte kinderspeelhoek. De Leeuwenborg is dus een perfecte locatie voor een kinderfeestje. Na afloop stappen ze moe maar voldaan de touringcar in die al voor jullie klaar staat. Neem gerust contact met ons op voor een offerte.   

Een bezoekje aan Museumhuisje ‘t Hoeske

Als jullie bezig bent met een sightseeing-tour door de gemeente Oldambt, ga dan ook eens naar Museumhuisje ‘t Hoeske. Midden in Delfzijl is dit idyllische museum te vinden in de wijk Oud-West. In zeven verschillende kamers kunt u oude klederdrachten, oud speelgoed en andere bijzondere voorwerpen bewonderen. De museumstukken uit de 18e, 19e en 20e eeuw zijn afkomstig uit het hele land en hier verzameld. Maken jullie een bus uitstapje, stap hier dan zeker even uit!