Touringcar huren Veendam

 

Met de bus naar Zwemparadijs Tropiqua

Als jij en je vrienden uit Wildervank een dagje weg willen en actief bezig willen zijn, stap dan de bus in en ga zwemmen in Zwemparadijs Tropiqua. Dit prachtige zwemparadijs doet met zijn tropische uitstraling zijn naam volledig eer aan. Er is voor alle waterratten genoeg te beleven. Je kunt door de wildwaterkreek heen en daarna bijkomen en relaxen in de whirlpool. Er zijn daarnaast twee gave glijbanen, een waterpaddestoel en een waterkanon. En voor de allerkleinsten is er een poedelbadje met speelgoed. In de zomer is het buitenbad met zonneweide geopend, zodat je er het hele jaar door terecht kunt. Het zwemparadijs is ideaal voor een dagje uit, voor jong en oud. Huur dan ook een touringcar die je wegbrengt en weer ophaalt. Neem gerust contact op voor een offerte. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Cultuur en vermaak in VanBeresteyn

Eén van de leukste bezienswaardigheden in de regio is Cultuurcentrum VanBeresteyn. Dit kleine, gezellige theater biedt cabaret, muziek, film, familievoorstellingen, kleinkunst, musicals en nog veel meer. Er is dus voor iedereen wat te beleven! En ondanks dat de grote theaterzaal intiem oogt, biedt deze nog steeds ruimte aan zo’n 350 theaterbezoekers. De zaal is zo ingericht, dat je vanaf elke plek een prima uitzicht hebt op het podium. Daarnaast is het theater voorzien van het beste licht en geluid, de perfecte ingrediënten dus voor een heerlijk avondje uit. Als je met je vrienden of collega’s een avond iets leuks wilt gaan doen, stap dan met zijn allen de bus in en bezoek dit gezellige cultuurcentrum. Maak gebruik van de luxe van een touringcar huren en wij doen de rest voor je. Neem snel contact met ons op voor een offerte. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Een busreis naar cultureel Veendam

De cultuurliefhebbers die een dagje met de bus naar Veendam willen, mogen een bezoekje aan het Veenkoloniaal Museum zeker niet overslaan. Dit prachtige museum vertelt de geschiedenis van de Groninger Veenkoloniën. Tijdens een boeiende museumtocht kom je alles te weten over de turfgravers en de vele binnenschippers die de streek bezochten. daarnaast word je meegenomen naar de Gouden Eeuw. Wist je dat maar liefst 60% van de Nederlandse vloot in deze jaren afkomstig was uit deze regio? Het museum kenmerkt zich mede door de levendige manier van presenteren van het verleden. Je leert op een leuke manier de geschiedenis van deze regio beter kennen. Dus mochten jij en je vrienden bezig zijn met een bustour door de regio, kom dan zeker even langs. Een touringcar huren is ideaal als jullie naar het Veenkoloniaal Museum gebracht willen worden en daar ook weer opgehaald willen worden.    

Alida’s Kleine Wereldje

Misschien wel een kleine verborgen schat in Veendam is Alida’s Kleine Wereldje. In dit museum vind je meer dan 140 poppenhuizen, poppenkamers en winkeltjes afkomstig uit de periode 1880-2020. elk seizoen heeft het museum een thema, wat aansluit op de tijd van het jaar. Zo kun je er met je familie of vrienden het hele jaar terecht. Huur voor je familiedag of vriendenuitje een luxe touringcar en wij brengen je en halen je ook weer op. Zo kunnen jullie helemaal genieten van een dagje uit, zonder je zorgen te maken over het vervoer. Een bus uitstapje maken was nog nooit zo makkelijk! Neem gerust contact met ons op voor een offerte.